Tel. +41 58 465 73 44 | fnoffice@nb.admin.ch

Logo FN

Home

Resultats


Classificaziun: Cuschinar

Documents chattats: 43
Conferenza (1)
Conversaziun (7)
Cronica (4)
Documentar (16)
Emissiun radiofonica (28)
Instrucziun (3)
Intervista (4)
Prosa narrativa (1)
Recitaziun e prelecziun (1)
Teater (1)

Conferenza

InfoFür die Hausfrau; Schauspieler kochen (DAT14595)

Conversaziun

InfoCauserie d'Albert Muret; Le plat du jour: La fondue (DAT10761)
InfoCauserie d'Albert Muret; Le plat du jour: Les agnelettes; Le plat du jour: Le gigot à la bretonne (DAT10762)
InfoCauserie d'Albert Muret; Le pot-au-feu (DAT21360)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; Choucroute crue garnie en salade (DAT15828)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; La soupe aux perches (DAT15719)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; Tous nos poissons (DAT13968)
InfoLe plat du jour; Les morilles (DAT16262)

Cronica

InfoGastgewerbliche Ausstellung in Zürich (DAT2454)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 06.07.1943 (DAT9329)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 22.03.1943 (DAT9246)
InfoSpeciale sera; Pensee per dopo, un ricordo di Angelo Conti Rossini (DAT20582)

Documentar

InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Camóc in fartémf (FILE4471)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Capunet (FILE4455)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Castegna cöcia da Calendamärz (FILE4469)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Cocon (FILE4457)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: El cunili in salmì (FILE4473)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: I gnocc de la palétta (FILE4470)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: La Mazzafam (FILE4453)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Li manfriguli (FILE4474)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Ris cundì (FILE4454)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Taschétt (FILE4456)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Torta de póm (FILE4468)
InfoGricettario, pietanze tipiche del Grigionitaliano: Torta di pane e Polt (FILE4472)
InfoHörmuschel (DAT11980)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Die Appenzeller- und Sennenküche (DAT11978)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Küche und Keller im Waadtland und Wallis (DAT11979)
InfoJacques Montandon: Le Valais à table. Lectrice: Flory Marcilly; (Set) (MC48964)

Emissiun radiofonica

InfoCauserie d'Albert Muret; Le plat du jour: La fondue (DAT10761)
InfoCauserie d'Albert Muret; Le plat du jour: Les agnelettes; Le plat du jour: Le gigot à la bretonne (DAT10762)
InfoCauserie d'Albert Muret; Le pot-au-feu (DAT21360)
InfoFrauenstunde; Kochrezepte von Frau Egli (DAT2543)
InfoFrauenstunde; Radio Küchenkalender (DAT2522)
InfoFür die Hausfrau; Schauspieler kochen (DAT14595)
InfoGastgewerbliche Ausstellung in Zürich (DAT2454)
InfoHörmuschel (DAT11980)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Die Appenzeller- und Sennenküche (DAT11978)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Küche und Keller im Waadtland und Wallis (DAT11979)
InfoKüchengeschichten: Veränderungen im Haushalt während des 20. Jhd. (MC49484)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 03.12.1941 (DAT582)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 06.07.1943 (DAT9329)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 09.06.1943 (DAT9350)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 10.02.1943 (DAT691)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 13.12.1943 (DAT9396)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 19.01.1943 (DAT660)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 19.04.1943 (DAT9280)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 1942 (DAT613)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 22.03.1943 (DAT9246)
InfoLa recette d'Ali-Babali, 29.06.1943 (DAT9338)
InfoLandesausstellung 1939; Landesausstellung Baslertag: Rezept Baslerleckerli (DAT14624)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; Choucroute crue garnie en salade (DAT15828)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; La soupe aux perches (DAT15719)
InfoLe plat du jour; Causerie d'Albert Muret; Tous nos poissons (DAT13968)
InfoLe plat du jour; Les morilles (DAT16262)
InfoSpeciale sera; Pensee per dopo, un ricordo di Angelo Conti Rossini (DAT20582)
InfoTrois poèmes de Pierre Emmanuel; Le Minestrone (DAT16118)

Instrucziun

InfoFrauenstunde; Radio Küchenkalender (DAT2522)
InfoJacques Montandon: Le chef chez vous! La grande cuisine dans une petite cassette; (Set) (MC39960)
InfoKüchengeschichten: Veränderungen im Haushalt während des 20. Jhd. (MC49484)

Intervista

InfoHörmuschel (DAT11980)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Die Appenzeller- und Sennenküche (DAT11978)
InfoHörmuschel; Es muss nicht immer Rösti sein!; Küche und Keller im Waadtland und Wallis (DAT11979)
InfoSpeciale sera; Pensee per dopo, un ricordo di Angelo Conti Rossini (DAT20582)

Prosa narrativa

InfoLeib und Seele. Eine kulinarische Reise durch die Weltliteratur. Gelesen von Gert Heidenreich, Felix von Manteuffel, Axel Milberg, Elke Heidenreich, Laura Maire, Kornelia Boje, Stefan Wilkening und vielen anderen; DER HÖRVERLAG; HR2 VIELFALT IN KULTUR; 978-3-8443-1580-0 (Set) (CD62454)

Recitaziun e prelecziun

InfoTrois poèmes de Pierre Emmanuel; Le Minestrone (DAT16118)

Teater

InfoTrois poèmes de Pierre Emmanuel; Le Minestrone (DAT16118)

Logo Schweizerische Eidgenossenschaft, 
Conféderation Suisse, Confederazione Svizzera, Confederaziun svizra


La Fonoteca naziunala svizra fa part da la Biblioteca naziunala svizra


© Fonoteca naziunala svizra. Tut ils dretgs d'autur da questa publicaziun èn reservads a la Fonoteca naziunala svizra, Lugano.
L'adiever commerzial è scumandà. Ils cuntegns publitgads electronicamain èn suttaposts a la medema reglamentaziun ch'è en vigur per ils texts stampads (LDA).
Per infurmaziuns areguard il copyright e las normas da citaziun vair: www.fonoteca.ch/copyright_rm.htm

URL: